Silvrig vinterdag

Det har känts som vår de senaste dagarna nu, men imorse vaknade jag och fick skåda en vit trädgård utanför fönstret. Det var så magiskt vackert, det såg ut som om allt var målat i silver. Vintern är vacker och jag gillar snö, punkt slut. Men slask däremot, nej tack. 
 
 
 
 
            
 
 
 
 
Konstiga möster i isen
 
 
 
 
 
Vet inte om den här bilden är bäst i svartvit eller färg? Det ser ut som en val som hoppar upp och ska äta upp mig. 
 
 
Share

0 thoughts on “Silvrig vinterdag

  1. Tycker definitivt den var bättre i färg. Åh det är så synd att du har hoppat av, du är ju så himla duktig. Men man ska såklart göra det som känns rätt och du är ju duktig fast du inte är kvar här. Läste din australienguide häromveckan och var nära att checka ut från Sundsvall själv. När vinter, plugg & uppgifter känns för jobbigt så kikar jag in i ditt bloggarkiv och tänker att världen ändå finns därute och väntar på mig. 🙂

    1. Åååh tack snälla Julia! Men tänk att du kan dra och göra en massa saker när du är klar i Sundsvall! Jag kan ju ångra att jag inte gick en fotoutbildning innan jag började resa, då hade jag ju kanske kunnat tjäna lite på det också.. Jag känner i alla fall att det var rätt för mig att hoppa av, jag vill inte jobba som fotograf det är mer en hobby tror jag. Och journalistbiten var verkligen inte min grej, i alla fall inte nyhetsjournalistik! Men du är grymt duktig så det kommer gå sjukt bra för dig, snart har du ju klarat en tredjedel så vipps är du färdig bildjournalist! Hoppas allt är bra med dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *