Life

Mitt liv är en bergochdalbana just nu. Ena dagen känns det som att Stockholm erbjuder mig massor, andra dagen vill jag flytta härifrån. Visst har man hört om den skeva bostadsmarknaden här, men jag har ju inte förstått hur illa den är förrän nu. Jag är inne på bostadsrätt men hjälp, folk är helt hysteriska just nu. Budgivningarna goes crazy. Ska man hyra i andra hand är det ännu galnare. Det som återstår är väl att vara inneboende, men fan, jag orkar egentligen inte det mer. Jag har bott i det ena kråkboendet efter det andra, det skulle ju vara så skönt med ett eget hem för en gångs skull. Nu ska jag ju stanna i Stockholm – no more travels. Hur många gånger har jag inte sagt så, men nu är det faktiskt på riktigt. Eller, resor kommer det ju bli, men inga mer säsonger eller flera-månaders-resor i alla fall. Nu är det ”karriären” som gäller. Vilken nu den är, det återstår att se.
 
Men idag var en sådan dag som jag kände hopp för Stockholm. Kanske löser det sig till slut, jag var på ett trevligt möte idag och det kändes positivt. Jag har gått vidare i ansökan till skolan. Och det är vår, körsbärsträden i Kungsträdgården blommar som rosa moln och min vårjacka är för varm. Det var en bra dag – tillräckligt bra för att köpa en lott. Den får nog ligga och gro i plånboken till nästa gång det kommer en sådan här positiv dag. Kolla om du har tur med lotto här! Tänk om man kunde vinna, det hade inte suttit fel…
 
Jag ska fota mitt första bröllop i sommar! Så nu försöker jag förbereda mig så mycket som möjligt inför det. Därför ställde snällaste Sofia och Alex upp på en testfotografering igår. Jag har inte fotat porträtt mycket alls, typ bara på min familj och mig själv haha. Det var nervöst och svårt, men övning ger färdighet! Här är resultatet i alla fall!
 
Är det något kärlekspar där ute som vill ha bilder så övar jag gärna på er – for free! Kontakta mig: emelaia_@hotmail.com
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Life

  1. Jättefina! Vad roligt att du gått vidare med ansökan till skolan ? själv skippade jag det helt det här året. Svider en aning eftersom jag så gärna vill, men har flyttat upp till sundsvall nu redan… Jag håller tummarna att det blir din tur i år!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *