Vill ha, vill ha, vill ha….

Igår var jag, Nathalie och Daniel ute och fotade i mörka natten. Det var kul, som vanligt fick jag lära mig sjukt mycket av mina kära fotovänner. Och så har jag kommit fram till att pappas Canon 400D inte räcker till, min lilla Panasonic Lumix Gx1 har faktiskt gått om i tekniken, så nu borde jag verkligen ta och köpa en ny, ”riktig” systemkamera. Med extra objektiv. Och stativ. Fjärrkontroll. Blixtar…. Någon där ute som känner för att sponsra lite? Haha… Det går ju inte att vara student. Jag måste köpa nya snowboardbindningar, eftersom jag slängde mina gamla i Kanada, detsamma med skidjacka. Och suget för den nyaste Gopro kameran är stort. Jag har inga varma kläder heller. Gymkort borde jag skaffa. Hur går allt detta ihop när man inte tjänar pengar? 
 
I-landsproblem kan man kanske tycka. Men nu har jag i alla fall två alternativ på extrajobb på g. Jag ska gå på första intervjun idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Vill ha, vill ha, vill ha….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *