On top of the world

Jag kan inte plugga. Jag skulle ha öppnat boken för tre timmar sedan och jag har ännu inte kommit dit. Istället gör jag en massa hundra andra grejer – av ingenting. Internet är farligt. Jag borde stänga av datorn, fast det är lättare att anteckna på datorn. Det är också lätt att glida in på gamla bilder och drömma sig bort och börja längta efter äventyr. Jag vill tillbaka till Kanada, det finns så mycket där som vi aldrig gjorde eller såg. Jag vill till Japan och åka puder. Volontärjobba i Afrika. Vinna på lotto så jag kan resa jorden runt. Jag vill vara on top of the world….
 
Nej, sluta nu, öppna boken för i h-vete, så svårt kan det väl inte vara… 
 
Preikestolen i Stavanger
 
Skydive i Mission Beach, Australien
 
Blake i Banff, Kanada
 
Trolltunga, Norge
 
Kjeragbolten, Norge
 
Revelstoke, Kanada
 
Bungyjump, Nya Zeeland
 
Tongariro National Park, New Zeeland
 
Franz Josef Glacier, Nya Zeeland
 
Singapore
 
 
 
Share

0 thoughts on “On top of the world

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *