Bästa after skin i Banff – Ruckus in the rockies

Sommar och slutet på säsongen. Äntligen är det after ski i Banff! Som vi har väntat. Hur härligt är det inte att vara ute i snön i bara t-shirt!

 
 
After skin här i Kanada är inte direkt som den där hemma eller i Alperna. Nej det existerar faktiskt knappt. De after ski vi har haft har vi dragit ihop själva med ett gäng. Eftersom man måste hinna med sista gondolen hem så stänger alla restauranger på berget ganska tidigt. Därför blir det oftast inte av med after ski. På Ruckus in the rockies anordnade de big air tävlingar i Lake Louise och styrde upp en utomhus bar. Det blev vilt!
 
 
 

 
Share

0 thoughts on “Bästa after skin i Banff – Ruckus in the rockies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *