Johnstons Canyon

Last week we drove to Johnstons Canyon where we hiked for a few hours at a frozen waterfall. It was nice for a change, life is pretty much the same everyday here otherwise. Not that it’s boring, but it’s fun to see some more of Banff too! And the snow was pretty shit last week, but it’s been snowing all day today so hopefully there’s going to be a great powder day tomorrow.
By the way, thank’s for the package and the helmet mum, I love it!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

0 thoughts on “Johnstons Canyon

  1. Vilka fantastiska vyer ni sänder från Canada. Även en liten ekorre från Canada. Jag följer varje dag era äventyr men låt inte vardagen bli alltför grå och monoton. Mamma Isa och jag pratar ofta med varandra också så jag vet hon talar med er någon gång. Tusen kramar till er båda från Mormor

    1. Kul att höra ifrån dig mormor! Nu har det snöat hur mkt som helst här och det snöar fortfarande. Himla härligt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *