Nu bär det av: mot Banff!

Äntligen var det dags! Neverna var på topp när vi trippade in på Arlanda med mamsen och papsen. Vi checkade in våra STORA bagage till en snubbe under upplärning. Trevliga killar det där, dock visade sig denna upplärningsakten få lite oanade konsekvenser senare under resan… Mer om det senare!
 
Vi sa farväl till våra älskade föräldrar och det var nära till tårar. Men snart var tankarna på att shoppa upp hela Arlandas taxfree innan vi satte oss på planet mot Reykjavik. Trötta och nervösa blev det mest sömn under den 3 timmar korta resan och vi vaknade till utsikten av ett kalt och månlandsliknande, öde Island. Vi spejade efter gejsrar men såg endast en ynka bil på en oädnlig raksträcka.
 
 
 
 

 

 

 
Share

0 thoughts on “Nu bär det av: mot Banff!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *