Närapå klaostrofobi i flygplanet

MÅNDAG 24 NOVEMBER

Det var nice att komma hem till familjen och efter en del packning och stök satt man på Arlanda igen. Många flighter var inställda och försenade, men vi kom ombord på vårt plan i rätt tid. Skönt, tyckte vi, men tiden gick utan att planet lyfte. Detta berodde på kö till startbanan och för avisningen (att få bort isen från vingarna). 3,5 timmar senare än planerat kunde vi äntligen lämna marken och bege oss mot Bangkok. Efter att ha suttit tillsammans med cirka 600 personer i ett trångt, instängt flygplan i flera extra timmar, utan någon som helst syrecirkulering och kopiös värme var man inte direkt pigg på att sitta i ytterligare 10 timmar.  

Men fram kom vi tillslut, och ingen kan ju trots allt styra över vädrets makter!

Share

0 thoughts on “Närapå klaostrofobi i flygplanet

  1. det kommer väl… nej det suger att vara hemma jag hatar sverige och äckelväder. här är det ju bara tråkigt slask och det känns som att det aldrig kommer bli varken snö eller sommar. Fan jag ska flytta till australien typ 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *