0 thoughts on “Soliga Tisdag

  1. Äntligen lite uppdatering, som jag har väntat 🙂 Ni ser ut att ha det helt underbart ju. Snö, sol och glada miner vad mer kan man begära. Njut nu av den sista tiden. Kram!

  2. Jar har svarat på både dim e-post och Christines men det verkar inte komma fram. Hoppas hon inte köper den där dåliga bruna hästen utan att ni kan fortsätta resa till Danmark och ev. Canada. Vi överlever och väntar på att få träffa er igen. Mormor

  3. Mormor! Det finns något som kallas för facerapes och det är när någon går in på din facebook när du loggat ut och gör en status uppdatering som inte stämmer. Christine ska inte ha den där hästen, nån har skojat med henne å jag ska inte vill Jönköping! Hoppas allt är bra med er så kan vi väl försöka ses innan vi drar vidare? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *