Koh Chang

Av någon anledning klickade jag mig in på en sida om Koh Chang och insåg att jag kanske missat en sevärd ö under min resa förra året. Därför tänkte jag skriva lite om den ifall någon annan planerar en liknande resa.

Koh Chang är Thailands näst största ö och ska tillhöra en av de vackraste. Både backpackers och och andra turister uppskattar denna ö för att uppleva dess orörda Thailändsk natur. På Koh Changs västra och nordliga delar kan man finna massor av kritvita, sagolika sandstränder och från detta läget kan man skåda fantastiskt vackra solnedgångar över den Thailändska golfen. Namnet Koh Chang betyder Elefantön vilket kommer från öns form som liknar ett elefanthuvud. Bland alla olika aktiviteter kan man såklart rida elefant, snorkla och ta dykcertifikat tex. Vattnet kring Koh Chang erbjuder mängder av exotiska fiskar och för den som redan har dykcert får man inte missa ett par dyk.

När det gäller partylivet så är det lite lugnare än i till exempel Phuket eller Pattaya, men det finns fortfarande ett stort utbud av klubbar och barer, och framför allt buckets såklart.

Vill ni läsa mer? Gå in här.


Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *