360 Hemsedal

De så kallade Hemsedal 360 dagarna drog igång här i början på veckan efter sina 11 år på nacken. Under två dagar var Hemsedal en enda stor fest full med galna ungdomar. Det började på söndagskvällen med bra fest på Hemsedal Café tillsammans med priater, sedan blev det ett hejdundrande ös på After Skin på Stavkroa med allt för många Fisk shots (norsk version av Fisherman Friends, vet inte om namnet är speciellt inbjudande dock?). Det hela avslutades på nattklubben Hemsen med dansande robotar och violister som spelade till housemusik. Kort och gott – galen fest.Chrisse med en kock från Skarsnuten


Bar-Rasmus och syrranWohoow After Ski!!!


Övertaggad


Mina housemates Perre, Lars och Amanda


Självsäker grabb
Allas vår bartender Jakob


Och Rasmus såklart. Här hoppar jag in och jobbar ibland också.
Vårt norska kärlekspar Lars och Karianne
Syskonkärlek. Helt otroligt men dock så sant så har vi klarat oss undan några större tjaffs och bråk än så länge (om man bortser från någon bitchlap hit eller dit dvs)
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *