1 Maj Festivalen

Sista helgen i Hemsedal sattes det upp för stor fest. En massa artiser kom och spelade och helt plötlsigt var ödsliga Hemsedal fullt av folk som under påskveckan. Men de allra flesta åkte väl för att festa skallen av sig och inte åka skidor då… Trots jobb fick vi oss i alla fall några glimtar av banden som var bland andra Björn Rosenström, Maria Mena och Plumbo. Det tog emot rejält de där sista timmarna på jobbet för man var inställd på att det var slut redan och inte blir det bättre när man tvingas jobba i nattklubben när resten av gänget drar på konsert, men så kan det vara när man jobbar på hotellet!

 

 
 
 
Fin utsikt
 
 
 
 
Mycket folk på borden
 
 
 
 
Per och Björn Rosenström
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *