Hej, mitt vinterland!

Som sagt, i en veckas tid har det snöat konstant i Oslo. Helt otroligt, bilar kör fast överallt, snön bara faller och faller och man kommer knappt fram på trottoaren. Oslo ligger väl ändå på samma breddgrad ungefär som Stockholm? Och som jag fattar det är det ingen snö alls hemma? Jag älskar Oslo, helt klart! Jag hade förutfattade meningar om ett ganska så tråkigt väder, blåsigt, kallt och regnigt, ungefär som England. Men hela hösten var fantastiskt, och jag undrar om det någonsin variit så här mycket snö någon gång i Stockholm? Inte vad jag kan minnas ialla fall.


Vyn från vår balkong, det är mer snö än det ser ut som!
Share

0 thoughts on “Hej, mitt vinterland!

  1. Vad härligt det ser ut med riktig vinter!

    Kul med massa fina bilder att titta på!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *