Efterlyst

När jag reste omkring med min lilla backpack så fanns det en massa grejer som jag ville köpa men det fanns inte plats för dem! Dels är det denna bilen på bilden, en cool campervan som bara skriker Australien för mig. Jag hittade den på västkusten och vill ha den på min hylla i min framtida bostad! Men var kan jag hitta den? Jag letar överallt men finner den icke. Dessutom har jag sett en massa coola ramar formade som surfbrädor som jag vill ha, men jag hittar inte dem heller!

Någon som vet?
Share

0 thoughts on “Efterlyst

  1. jag vet, skitdåligt. såg inte ut att va särskilt kul folk där på efterfesten om man kolla bilder. men så var den ju på lobby oxå… ja vet det är fööör lång tid kvar! UTTRÅKAD!

  2. kika din mejl 🙂 hahah jag satt verkligen & läste igenom hela din blogg igår! iallafall alla januari-augusti inlägg! skit kul & man får jätte mycket bra restips och insperation! tack emelie du är super!! sitter på mc donalds nu och väntar på grabbarna, hahha pirrigt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *