Franz Josef

Vi vaknade på morgonen och gick ner till stranden efter frukost. Där gick vi längs med strandkanten och letade vi efter stenar i flera timmar. Tydligen kunde man ha tur som en tidigare stray passagerare och hitta så kallade greenstones värda runt 300 dollar. Men vi hittade såklart inga, men vi hittade en massa andra gröna stenar och en massa annat fint. Bland annat fanns det mängder av kritvita stenar, de såg ut som ägg där de låg i sanden. Det fanns så många fina stenar så man trodde man var inne i en inredningsbutik i sverige som säljer sådana fina prydnadsstenar. Det hade varit coolt att ta med sig några hem och gjuta in i ett bord eller något, men det finns det tyvärr ingen plats för i väskan. Det var bara att säga hej då till stenarna och köra vidare mot Franz Josef.

Det var några timmars körning till Franz Josef, och när vi kom fram var det dags att få i sig lite käk. Nu är det sängen som gäller för imorgon ska vi glaciärvandra hela dagen!

Barrytown

Share

0 thoughts on “Franz Josef

  1. Helt otroligt vad du får uppleva mycket där down under. Du är helt fantastisk på att skriva, det är fängslande att läsa och titta på alla dina fina bilder som du lägger upp. Man lever sig in i dina berättelser så man nästan tror att man är där, du skriver bra Mli.
    Jag har förstått det att Nya Zeeland är fantastisk.
    Kram Pappa
    Ha det så bra

  2. jag tror jag åker den 26, så det är snart! ingen aning hur länge jag blir borta men minst ett halvår skulle jag tro. sen stannar jag så länge det är roligt!

  3. Nya Zeeland ar helt fantastiskt, jag tror det ar ett land for er! Pappa kan jobba pa en segelbat och kora runt turister aret om, medans mamma aker skidor och brorsan surfar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *