Nu ar vi i Melbourne!

Nu har ni en massa att lasa dar hemma. Ni lar inte ens se det forsta inlagget for det ligger sa langt ned. Borja las inlagget ”Nadi” och las vidare uppat.

Vi hade en nice sista dag i Nadi innan vi flog vidare till Brisbane. Dar var vadret nagot svalare an nar vi var dar sist, men fortfarande tillrackligt varmt for att vi skulle kunna ligga och sola vid lagunen. Men vi hann inte vara dar sa lange innan vi flog vidare till Melbourne. Nu sitter vi har pa Peterpan och reder ut flygmissforstandet. Vi har fatt ett sa kallat Gold Club Card dar vi far komma i kontakt med deras jobbsoks bas, vi fick ett telefonkort och gratis internet 24/7 pa alla Peterpan runt om i Australien. Fragan ar nu hur vi ska gora. Ska vi soka jobb har i Melbourne? Det ar lite val kallt for oss just nu… Vi far se vad som hander. Vi blir nog kvar har en vecka i alla fall!

Glada och brunbranda brudar

Hej då Fiji

Share

0 thoughts on “Nu ar vi i Melbourne!

  1. Hoppas ni är glada att vara tillbaka i Australien även om där är lite kallare än i Fiji. Fantastiskt vad bruna ni är!!!! Kommer ni att söka jobb nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *