At One Inn

Jag måste rekommendera hotellet som vi bodde på i Bangkok. At One Inn heter det och ligger nära Hua Lampong Train Station. Det är ett nyöppnat hotell med inte så många gäster än så länge, men personalen är underbar. Sopa, ägarinnan, är den vänligaste människan man kan hitta. Hon hjälper till med allt, hon behandlar en som sin vän och man får ut så otroligt mycket av att bo hos henne. För alla som ska bo i Bangkok så tycker jag att ni kan ge Sopa en chans och hjälpa henne få igång sitt hotell. Hon har även en resebyrå som kan hjälpa till att tipsa om planering och även bokningar om man vill det. Sopa är duktig på engelska och berättar gärna allt hon kan om Thailand, vart man ska åka och inte, vad man ska passa sig för osv. Hotellet ligger som sagt nära Hua Lampong Station, och ska man resa vidare upp till Chiang Mai eller söderut med tåg så passar det riktigt bra att bo där. En tuk-tuk till Siam Square eller MBK kan man få för 80 Baht. En hotellnatt kostar runt 800 Baht för ett dubbelrum och då ingår frukost och gratis internet. Det finns såklart billigare sätt att bo på, men det här är ändå billigt och man kan få så mycket hjälp om man vill. Vi fick lämna kvar packning i ett förråd hos henne eftersom vi skulle tillbaka till Bangkok, och utan hennes hjälp hade vi inte kunnat shoppat så mycket som vi gjorde!

 

Sopa är en fantastisk person, så bo gärna på At One Inn!

 

Sopa och vi

 

 

At One Inn

45/9-10 Soi Sunthornphimol Jarumuang Road Phathumwan

Bangkok, Thailand 10330

atoneinn@hotmail.com

Hemsida

Facebooksida

We are located just off of the expressway from the airport, within blocks of the MRT, the bus at the end of the lane and just minute from the Hua Lamphong Train Station, which is the gateway for travel through-out Thailand and many places nearby are Yoawarat, Siamsquare, Suriwong, Siphaya, Lotus, Siam Paragon, World trad Center all you can raech within 15 minute.

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *