Dive pics

Eftersom det tar hundra år att ladda upp en film så kan jag inte göra det. Men, jag har lyckats klippa ut bilder ur filmen så ni kan få en liten inblick i hur vi har det här på Koh Tao! Däremot är inte bilderna av högsta kvalité! Eftersom jag och Jossan tas för tvillingar ovan ytan så är det inte så konstigt att vi ser identiska ut under ytan. Jag har i alla fall blå simfötter och Jossan har gula! Vi såg en massa fiskar i alla olika färger, men lite tänkte jag spara till filmen så detta är bara ett smakprov!

 

Dags att rusta upp!
Vi störde Herr Skalman mitt i maten
Vi rockade loss med solbrillor på botten
Wohoow det svänger!
Yes, I made it!
Share

20 thoughts on “Dive pics

  1. Häftigt!! Vi tar med Go Pro så kan du filma med den.

  2. Jaaa vad kul! Ni ska se GoPro filmen från västkusten som jag redigerat sen när ni kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *