Drick frozen daiquiris och festa med sanden mellan tårna på Beachcomber – Fijis bästa partyö

BEACH HÄNG Á LA FIJI TIME

Efter alla aktiviteter under vår Fiji-vistelse var det dags för en ledig semesterdag på stranden i sann Fiji-time anda. Inga måsten, ingen stress. Det enda vi hade att tänka på var att vila våra ömma kroppar från gårdagens vandring. Vi låg och grillade oss mest hela dagen i väntan på färjan mot nästa ö. Vi blir alltid lite tårögda när vi lämnar en ö. Personalen sjunger hej då med gitarrer i famnarna och blommor i håret. Bye, bye underbara vackra Waya Lailai.


Beachcomber Fiji


 

Beachcomber Fiji


ENORM SOVSAL OCH FESTA MED SAND MELLAN TÅRNA

Nästa destination blev Beachcomber som är känd för att vara Fijis partyö. Detta kunde vi ju inte missa! Vi kom fram lagom till skymningen till denna vackra ö. Den är liten och tar knappt fem minuter att gå runt. Vi checkade in i vårt – håll i hatten nu – 120 bädds dorm. Sedan gick vi ned till stranden och tittade på solnedgången som gjorde hela himmelen rosa.

Därefter var det dags att fräscha upp sig. Mot middagstid gick vi ned på de sandtäckta, små mysiga gångarna kantade av gröna tropiska buskar, stora röda blommor och tända facklor. Som att vara med i Paradise Hotel! Längst ned mot havet låg baren på stranden. Dansgolvet var täckt av sand. Nuförtiden använder vi aldrig av skor och flipflopsen har vi glömt för länge sedan.


Beachcomber Fiji


 

Beachcomber Fiji


Middagen var god och desserten likaså. Vi dansade Bula dansen och drack frozen daiquiris hela natten lång. När festen dog ut gick vi ned på stranden med några norrmän. Där låg vi i sanden och tittade upp på den klara stjärnhimlen och lyssnade på vågornas brus. Vi räknade stjärnfall och gjorde önskningar och drog Norge-vitsar ända fram till gryningen.


LÄS MER OM ATT BACKPACKA I FIJI HÄR


Beachcomber FijiBeachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


Beachcomber FijiBeachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


Beachcomber Fiji
Beachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


Beachcomber Fiji


 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *