City of Sails

u är det slut på det roliga här i Nya Zeeland och vi avslutar vår Straybussresa i Auckland, där vi började. Här hittade vi ett hostel för 19 NZD per natt, alltså endast en ynka hundralapp inklusive middag, riktigt billigt ska ni veta!

Som jag nämnt innan så har Nya Zeeland 4 miljoner invånare, och över 3 av dessa miljoner bor i Auckland. En av tio här i Auckland äger en båt vilket gör att Auckland har fler båtar per capita än någon annan stans i världen, och därför är det känt som ”City of Sails”.

En sista kväll i detta sagolandet skulle vi väl allt fira, så vi träffade upp Sara och Hanna på en hostelbar mitt i stan och festade hela natten lång med en drös av alla slags normala och onormala människor.

Bye, bye Kiwiland och tack för denna otroliga resa och alla oförglömliga upplevelser och äventyr!


6 drinkar for 25 sek. Inte daligt Sara!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *