En liten film om Oslo

Nu har jag gjort en liten film om sista tiden i Oslo, som vi mestadels tillbringade tillsammans med våra grannar och hela deras gäng.

Tack alla för Oslo tiden!

Till mormor: Kul att du fortfarande läser bloggen! Jag ska försöka hålla den uppdaterad så mycket jag kan!

Share

0 thoughts on “En liten film om Oslo

  1. Hej, har läst lite på din blogg och sett bilder.
    Jag sitter här i ren desperation och letar jobb. Jag har kommit fram till att Oslo nog är mitt säkra kort, så jag har surfat och läst lite här och där på nätet. Jag har skickat CV:n och ringt till företag, men lyckas inte. Hur gjorde du? Vart fick du jobb? Och boende? Skulle verkligen behöva råd och tips från en som varit där.
    Skulle vara evigt tacksam om du ville ha lite mailkontakt.
    Varma hälsningar / Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.