Partaj på Hilton

Vi började dagen med att hämta tvätten som vi lämnade in dagen innan hos en farbor som inte kunde ett ord engelska. Tur att man kan kommunicera med kroppssråk! Gubben hade tvättat allt för hand med vatten på flaska och strykit varje trosa!

Första dagen under semestern som det var mulet, men vi drog till stranden ändå. Efter en del irritationsmoment på tjocka, feta, gamla skandinaviska gubbar som hellre trackar ner på andra på stranden än att prata med sin thailändska hora vid sin sida pga brist på språkkunskaper, var det dags för oss att rida igen. Härligt var det och den imponerade mr. Bean vill att vi ska stanna kvar och börja jobba för honom.

På kvällen gick vi lite utanför stan, där vi inte hade varit tidigare, och åt på en thairestaurang. Sedan gick Chrisse och jag till Mai Tai och tog några öl men där var det sura miner för tydligen hade personalen fått för sig att vi skulle gifta oss eller nått. Inte så kul så vi drog vidare och träffade mr. Indian (Dean) och hans vän Ling rövade bort oss på mopparna till ett berg där det var någon stor koncert. Men in kom vi inte och vi fick för oss att det var pga vår vita hudfärg. Men det var nog för att koncerten var slut. Vi åkte till Hilton istället och drack en meter öl och dansade för fulla gubbar. Vi hann med en sväng till Kareokebaren och sjöng ABBA låtar så falskt att hälften hade varit nog.

Glada familjen och pimp-orre


Syrran på Hilton

Jag och helt galna Ling


Det sjöngs ABBA låtar

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *