Det går bra nu

Oj, mycket som händer på en gång.

Igår ringde en kille från Norge angående svar på en jobbansökan. Jag ska komma på intervju på ett café när jag kommer till Oslo.

Igår fick jag också skäll från gamlingarna för att jag hade använt deras hemtelefon en ynka gång när min mobil inte gick igång. Det var droppen, jag pallar inte längre. Så jag började söka andra lägenheter och fick napp, så jag kom precis hem från en skitsjysst kille som vill hyra ut ett rum till mig för den sista perioden jag är kvar här. Så nu gäller det att få tillbaka pengar för augustihyran hos mina gamlingar om det nu är möjligt…. Hoppas det!

Mamma ringer hemifrån och tydligen har jag fått ett once-in-a-lifetime erbjudande. Min kusin har rekommenderat mig som Au-pair hos hennes kompis i New York.

Men jag ska ju till Norge med Emma? Shit, det här kan jag ju bara inte missa…. Kanske kan jag åka dit efter nyår.

Fortsättning följer….

Share

0 thoughts on “Det går bra nu

  1. Nej inte i sommar tyvärr =(( har börjat på ett nytt jobb och fick ingen semester. Men var där förra året =D och mamma och pappa är där nu och kommer inte hem förrän 21:a Augusti hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *