Fredagen

Igår bestämde jag mig för att cykla till Follingbo för att kika på den lägenheten jag från början skulle ha bott i. Det var en bit att cykla, och jag körde lite fel några gånger men tillslut hittade jag renoveringsprojektet och fick reda på att min lägenhet inte skulle vara färdig förrän i augusti. Dessutom var det inte något så där jätteroligt område, jag har det tusen gånger bättre där jag bor nu. Hela rundan tog 2½ timme!

image41

Follingbolägenheterna

Det var riktigt kul på jobbet, ganska mycket folk och nu tror jag att jag har träffat all personal. Efter att jag slutat plockade pizzabagarn upp mig så drog vi till O’learys där jag fick träffa alla hans polare, och sedan drog vi vidare till Hamnplan. Det var riktigt roligt! En sista sväng på Max innan jag kom hem och då var det vackert ute.

Foto: Emelie Persson
Utanför mitt fönster kl 03.30
Share

0 thoughts on “Fredagen

  1. Fasiken va bra att allt verkar funka:-) Jag är ännu instängd i 2,5 dagar till men sen måste vi höras i veckan:-) Ha det bäst
    Kram johanna

  2. Svar Johanna:
    Ja det är verkligen hur mysigt som helst, och allt är så bra! Jag tycker verkligen vi ska ses i veckan, hör av dig när du kan ses:)

  3. Det verkar helt underbart! Ringde till Nacka igår föresten. Haha det var väl en fin bild? Gamla bettan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *