Julen i Tavelsjö

Första julen firad i vårt hus! Såklart ville vi visa vårt fina nya hem för våra familjer så det blev fullt hus. Nu måste vi börja skapa våra egna traditioner, första egna granen är införskaffad och helt plötsligt kändes det lite väsentligt att julpunta. Sådant har jag inte riktigt lagt någon tanke på när jag bott i min lilla lägenhet i Sundbyberg. Och julmaten – jisses, vilken tur att både min och Antons mamma har sina specialiteter och ryckte in. Där har jag ett och annat att lära. Nu när vi har världens finaste kök så jag måste nog ta mig i kragen lite när det gäller matlagningen. (Kanske borde fota lite och visa hur vi har det?) 

 

Vi fick med oss hela ligan ut på isen för att testa långfärdsskridskor och det blev en hit! Jag älskar det också. Hade aldrig kunnat ana för ett år sedan att jag skulle åka så mycket skridskor när Anton tog med mig ut på isen. Det var typ första gången sedan jag gick i skolan, och det var vingligt, jobbigt, skrovlig is och fullproppat med folk i Stockholm. Här får man isen för sig själv nästan! 

 

Tomten kom och tydligen hade vi alla varit snälla hela året. Övermätta på julmat och glögg blev vi men när julafton var över fanns det inte tid för matkoma. Min fantastiska familj gjorde ett riktigt slag för vårt garage som inte är färdigbyggt. Resten av julledigheten isolerade vi, gipsade och drog el m.m, så nu är det inte så långt ifrån ett garage längre! Tusen, tusen, tusen tack fina familj för all hjälp! <3 

 

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *