Det närmar sig jul

Det börjar pyntas juldekorationer runt om i staden. Inne i köpcentrumen sitter jultomten i sin släde och tomtar klättrar lite varstans på husen. Kaffemuggarna på Starbucks är julmönstrade och jag börjar längta efter lussebullar. Kan man göra en beställning lagom till att jag kommer hem kanske, kära familj? Hittills klarar jag mig på Chai Latte, det smakar ju ändå lite pepparkaka! Det är hysteri inför jul och nyår här, det är stora festivaler på gång och Bondi Beach kommer vara proppfullt med festglatt folk. Alla pratar om vad och var man ska vara under jul och det är värsta stora grejen verkligen. Men mig gör det faktiskt inte ett skvatt att jag missar julen här i Australien, för jag vet att jag kommer fira jul uppe i fjällen fullt med snö, granar och öppna brasor. Precis så julen ska vara!

Inne i Westfield i Bondi Junction
Darling Harbour
Tomte på sommaren, nej det känns inte riktigt helt rätt…
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *