Överraskningsresa i Hua Hin – Thailand

Under två månader fick jag hålla det hemligt. Världens bästa Anton överraskade mig med en resa till Thailand som 30 års present!

 

Han hade såklart tajmat in resan till när mamma och pappa var där nere för att fira att pappa fyller 60 år. Men de visste ingenting. Först och främst var det väldigt svårt att hålla det hemligt för dem. Vi har väldigt nära kontakt så det har varit lätt att försäga sig! Sedan var det väldigt nervöst att komma dit för att överraska dem. 

 

Vi planerade att överraska dem vid resorten när vi kom till Hua Hin. Det blev inte riktigt som vi planerat… Vi checkade in på vårt hotell och käkade lunch när vi kom fram. Jag visste att mina föräldrar hade hyrt moppe och var rädd att varje moppe som körde förbi skulle vara dem. Men Hua Hin är ändå stort, så det kändes ganska osannolikt att vi skulle stöta på dem.

 

Lookalikes?

Vi gick längs med gatan för att vinka in en tuk-tuk för att ta oss till föräldrarnas resort och överraska dem. När vi kom in i tuk-tuken tittade jag bak på moppen som körde efter oss. Kvinnan som satt bakom mannen på moppen pekade på oss och skrek: ”det är ju dem!!!” Jag vände mig om till Anton och försökte gömma mig, som att jag inte hade sett dem – det var ju mamma och pappa! Typiskt, vi blev påkomna!

 

När vi sedan träffade dem på resorten berättade de att de hade sett oss på gatan. De hade tyckt att jag var så otroligt lik deras dotter att de var tvungna att vända för att köra ikapp oss och be om ett foto – för detta måste ha varit världens mest lika lookalike, både till utseendet och gångstilen. Hahaha ganska kul ändå. De blev ganska paffa när de insåg att det faktiskt var vi – och väldigt glada såklart!

 

Vi hade en riktigt härlig semestervecka med god mat, massa massage och lite utflykter. En välbehövlig semester! Sedan firade vi såklart pappa tillsammans med resten av veckans gäster; mina fastrar, kusin och kompisar till mamma och pappa. Pappa kommer nog inte glömma den resan i första taget, en resa full med överraskningar och firande!

 

Läs nästkommande inlägg för att se vad vi hittade på under veckan!

Mamma och pappa väldigt glada på moppen när de precis insett att det var vi de såg

Share

2 thoughts on “Överraskningsresa i Hua Hin – Thailand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *