Lissabon – staden med vackert mönstrade kakel i alla dess former

atlantkustseglingen dag 15 | Nästa dag utforskade vi Lissabon så vi tog tåget in och strosade runt på stan. Vi käkade Portugals specialité-bakelse Nata och drack Sangria, öl och kaffe på olika ställen längs med vägen. Lissabon var coolt med mycket fina hus i kakel i olika mönster. Filip kände några gamla klasskompisar som bodde i stan så vi hälsade på dem som sedan tog oss till en grym tacos restaurang – Pistols y Corazon, och billiga barer. När vi väl kom tillbaka till hamnen blev vi inbjudna till grannbåten Dies Natalis där även världsomseglingsgrabbarna på Aloha Sailing höll till. Kika in på deras sidor och följ deras resor! Även de svenska båtarna Hilma Sailing och Knot Vikings låg i samma hamn. Det blev en trevlig kväll med många seglarstories to share!

 


 

Riktigt bra tacos på Pistols y Corazon och gitarrsång i Dies Natalis med Aloha Sailing

 


 

Share

One thought on “Lissabon – staden med vackert mönstrade kakel i alla dess former

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *