Skärgårdssommar

 

Släta klippor, vågskvalp och ljumna vindar. Solen närmar sig horisonten allt mer och ljus och färger exploderar.

 

Vattnet krusar lite när vinden sveper förbi och molnen färgas i alla nyanser av rött och rosa. Ett glas rödvin i handen och grillen sprakar. Du sitter och blickar ut över vyerna och kan inte sluta häpnas av hur vackert det är. Det blir kyligare men den uppvärmda klippan håller dig varm en stund till. Runt om dig har du goda vänner som delar allt detta tillsammans med dig.

 

Detta – det är magi ska ni veta.

 

Grönskärsfladen bjöd på en minnesvärd kväll där vi mötte upp en del av gänget inför Midsommar. Det har varit en blåsig sommar så att hitta trygga naturhamnar har vi blivit ganska bra på. Men det har inte direkt varit bra vindar för att få episk kvällssol vid båtarna. Tur att man kan ta med grillen och gå över till andra sidan ön och njuta av den ändå!

 

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *