Ski and sail in the Sunnmore Alps, Norway

 

Ski and sail in the Sunnmore Alps, Norway – a once in a lifetime experience

___

Imagine snowboarding untouched snow among breathtaking, beautiful mountains. To live in a wooden boat, wake up to the sound of the roaring sea and sail in deep fjords and clear blue waters. To travel amongst spectacular landscape where animals like seals, sea eagles, puffins, whales and orcas live. ___

___

Imagine this… I’ll get to experience all of it!!! I’ve won a trip with ADDNATURE, FJORD ADVENTURES and HAGLÖFS!!!

______

Do you understand how amazing this is? How unreal it is that I’ve won?! How sick this journey will be?? On March 26 we’ll be travelling – right now I’m about to buy the right equipment so that I can fully enjoy this trip.

___

This will be a totally unique experience where we will be transported to different places depending on where the best snow conditions are. The best of both worlds – sea and mountains at the same place – a nature like nowhere else. We will get to enjoy meals of local Norwegian specialties. The peaks are rising vertically from sea level up to 1700 m. We will walk above 1000 meters of elevation for 4-6 hours a day. I’m doing some hard exercising the next few weeks to prepare for this trip!

___

Are you interested in doing a trip like this? Check out Fjord Adventures, they have some absolutely amazing adventure travels at our wonderful neighbor country Norway.

 

No one can imagine how exited I am right now!!! I just won a ski and sail trip to Norway with @addnature @haglofs @fjordadventures and @uteguiden This is the most amazing thing ever, I don’t know how I will be able to sleep at all until we get to explore the mountains and amazing coastline of Norway! Thank you so much guys!! ?????➖➖➖#Repost @addnature with @repostapp ➖➖➖ Vi älskar våra kunder! Nu vill vi ge en av våra fantastiska kunder en chans att hänga med på ett episkt äventyr!!! Den 26 mars åker vi på vår årliga Ski and Sail i Sunnmöre alperna Norge med @fjordadventures och Haglöfs. Vi kommer att bo på en båt, tura upp på topparna på skidor alternativt bräda för att få långa åk ner till fjorden igen. Vi som åker är från @addnature och @haglöfs teamet, med åkare som Pär Jonsson, Johan Jonsson och Olof Larsson mfl. För att tävla skickar du in en nominering om varför just du ska vinna. Det krävs att du är en erfaren skid/snowboard-åkare, och har erfarenhet av att gå uppför med stighudar/snöskor. Det kommer vara långa dagar med upp till 1400 höjdmeter, förklara därför tidigare erfarenhet av ski touring i din nominering. Resan går den 26 Mars – 30 Mars. I vinsten ingår det flyg från Stockholm-Ålersund ToR, all kost och logi samt ett skalställ från Haglöfs. #älskaäventyr

Ett inlägg delat av Emelie’s Travels (@emelies_travels)


Ski and sail Sunnmøre, Norway

Sunnmørsalpene – foto av Eirik Solheim from Oslo, Norway, CC BY-SA 2.0

 


Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *