Ski and sail i Sunnmøre alperna, Norge

 

Ski and Sail i Sunnmøre alperna, Norge – en once in a lifetime upplevelse

 

Tänk dig att åka snowboard i orörd snö bland häpnadsväckande, vackra berg. Att bo på ett träfartyg, vakna till ljudet av det brusande havet och tuffa fram bland djupa fjordar och klarblått vatten. Att vistas bland spektakulära landskap där djur som sälar, havsörnar, lunnefåglar, valar och späckhuggare bor.

___

Föreställ er det… JAG SKA FÅ UPPLEVA ALLT DET!!! Jag har vunnit en resa med ADDNATURE, FJORD ADVENTURES och HAGLÖFS!!!

___

Förstår ni hur fett detta är? Hur overkligt det är att jag har vunnit?! Hur sjukt amazing denna resan kommer bli?? Den 26 mars bär det av, och just nu är jag i fullt sjå att köpa rätt utrustning så att jag kan njuta fullt ut av denna resan.

___

Det här kommer bli en helt unik upplevelse där vi blir transporterade till olika platser beroende på var bästa snöförhållanden finns. Det bästa av två världar – hav och berg på samma ställe – en natur som ingen annanstans. Vi kommer få njuta av måltider av lokalt norska specialiteter. Topparna stiger från havsnivån vertikalt upp till 1700 m. Vi kommer tura över 1000 höjdmeter under 4-6 timmar om dagen. Nu är det hårdträning som står på schemat!

___

Blir du också sugen på en sådan här resa? Kolla in Fjord Adventures, de har helt fantastiska äventyrsresor i vårt underbara grannland Norge.

 

 

 

No one can imagine how exited I am right now!!! I just won a ski and sail trip to Norway with @addnature @haglofs @fjordadventures and @uteguiden This is the most amazing thing ever, I don’t know how I will be able to sleep at all until we get to explore the mountains and amazing coastline of Norway! Thank you so much guys!! ?????➖➖➖#Repost @addnature with @repostapp ➖➖➖ Vi älskar våra kunder! Nu vill vi ge en av våra fantastiska kunder en chans att hänga med på ett episkt äventyr!!! Den 26 mars åker vi på vår årliga Ski and Sail i Sunnmöre alperna Norge med @fjordadventures och Haglöfs. Vi kommer att bo på en båt, tura upp på topparna på skidor alternativt bräda för att få långa åk ner till fjorden igen. Vi som åker är från @addnature och @haglöfs teamet, med åkare som Pär Jonsson, Johan Jonsson och Olof Larsson mfl. För att tävla skickar du in en nominering om varför just du ska vinna. Det krävs att du är en erfaren skid/snowboard-åkare, och har erfarenhet av att gå uppför med stighudar/snöskor. Det kommer vara långa dagar med upp till 1400 höjdmeter, förklara därför tidigare erfarenhet av ski touring i din nominering. Resan går den 26 Mars – 30 Mars. I vinsten ingår det flyg från Stockholm-Ålersund ToR, all kost och logi samt ett skalställ från Haglöfs. #älskaäventyr

Ett inlägg delat av Emelie’s Travels (@emelies_travels)

 

Share

2 thoughts on “Ski and sail i Sunnmøre alperna, Norge

    1. Ja det är SÅ snart! Nu har jag köpt splitboard, wooohoop! Hoppas den kommer denna veckan så jag hinner testa den lite i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *