Tjejsegling i Stockholms skärgård

Expedition Lofoten bjuder in till tjejsegling!


Vi möter så få tjejer som är ute med båt idag, därför tycker vi det vore kul att dra ihop alla sköna brudar som seglar på ett ställe. Ett perfekt tillfälle att träffa likasinnade, eller för icke-seglande vänner att få upp ögonen för denna härliga sport! Planen är att mötas upp vid en klippa under fredagen för alla som har möjlighet, för att sedan förflytta oss till lämplig plats på lördagskvällen där de som haft en lite längre resa kan möta upp.

___


Var? Stockholms skärgård

När? 16-18 juni

Kostnad? Självkostnadspris


Detta är en prestigelös tjejsegling för alla brudar med tillgång till båt. Ta tillfället i akt, låna sambons båt och ta med ditt tjejgäng ut! Alla åldrar och alla som identifierar sig som kvinnor är välkomna!

___

Vi kommer att vara i Stockholms skärgård, preliminärt omkring Nämdö men exakt plats kommer närmare eventet när vi vet hur vindarna ser ut. Vi vill såklart gärna veta vart ni håller till så vi bättre kan planera, kanske det vore bättre att träffas mer norrut/söderut beroende på vart de flesta ligger.

___

Vi ska försöka dra ihop en slackline och lite annat kul men spika in detta i kalendern redan NU allihopa!

___

Det blir kul!

___

Anmälan sker genom Facebook

___

Anmäl här

Share

2 thoughts on “Tjejsegling i Stockholms skärgård

    1. Åh nej, det var ju typiskt! Kommer kanske fler tillfällen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *