Välkommen till Emelie’s Travels!

 

Äntligen kan jag presentera den nya sidan som jag har suttit och jobbat intensivt med den senaste tiden!

 

Jag kände att det var lite tråkigt att jag lät bloggen dö ut i och med att jag inte reser så mycket längre. Men jag känner ändå att den har en hel del information och innehåll som inte är utdaterat, som faktiskt kan inspirera och hjälpa er som ska iväg och resa.

 

Men det var helt omöjligt att hitta runt på min förra sida, allt bara försvann ned i blogg-flödet ju äldre det blev. Därför har jag nu byggt upp en ny sida som ska vara lätt att ta sig runt på, vara inspirerande och snygg att titta på. Dessutom har jag uppdaterat guiderna som jag har skrivit, så att de fortfarande är aktuella.

 

Ta en rundtur på sidan, det finns mycket att se!

 

Det har dykt upp lite spännande resmål framöver, och jag hoppas på fler nu när bloggen fått sig ett nytt liv. Så håll er uppdaterade, följ mig på Facebook och Instagram!

facebook_black_outline_logo_transparent_background_png_font_icon_vector_button_maker_and  instagram-icon-png-transparent-danasrfb-top-26

Välkomna till min nya, snyggare och bättre blogg!

Jag har registrerat mig till Svenska Resebloggar – Sveriges största portal för resebloggar.

Här är några av guiderna du kan läsa:

How much we spent in Latin America
How much did it cost?
The guide about avalanche awareness
Some basic facts that’s good to know before your ski season
The work & travel guide for Canada
All you need to now before you head over on your work and travel visa
A backpackers guide through Australia
The ultimate guide for you to get organized before you head over to ‘the land down under’.

 

Share

One thought on “Välkommen till Emelie’s Travels!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *