Allmant babbel

Bara sa ni vet, det tar sjukt mycket tid att forsoka hinna med att skriva pa den har bloggen, men jag gor sa gott jag kan! Man har ju inte sa mycket tid for datorer och sant, och darfor blir det ibland langa mellanrum for uppdateringarna. Men jag har runt 40 lasare, och det ar ju kul att folk faktsikt vill lasa! Jag har lagt in Jossans blogg pa hogra sidan lite langre ner i bloggen, sa det ar bara att klicka dar ifall ni glommer adressen.
Det kommer snart bildbevis fran surfingen, har bestallt  bilder idag sa nar som helst dyker de val upp har.

Share

0 thoughts on “Allmant babbel

  1. Kollar varje dag om det kommit något nytt! Det är så kul att läsa om vad du gjort. Är det svårt att hitta gratis internet? Hur är magen?

  2. Nja vi har bokat resan via ett foretag och da far vi alltid en gratis halvtimme sedan kostar varje timme 1 dollar sa det ar bra. Imorgon flyttar vi till ett annat hostel och bor dar i en vecka, dar ar det gratis internet sa da kanske vi kan skypa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.