Snorkla med gigantiska Galapagos sköldpaddor på El Ñuro Beach

Vi gick upp tidigt som satan på vårt hostel Loki i Máncora för att dra iväg på snorkling tripp. Vi var lite bakis från dagen innan så det blev en väldigt flummig dag och det roligaste jag gjort på ett tag! Ingen av oss kunde sluta skratta.
 

NYFIKNA OCH ORÄDDA SKÖLDPADDOR

En kort bilresa från Máncora ligger El Ñuro Beach. Ute vid piren simmar de stora Galapagos skölpaddorna. Du kan komma väldigt nära med några av världens äldsta och mest majestätiska varelser. Galapagos sköldpaddorna kallas även elefantsköldpaddor och kan bli upp till 1,3 meter långa och väga 200 kilo. 
 
Reaktionen som Amanda och Christines hade när de hoppade i vattnet och alla sköldpaddor flockades runt dem var priceless! De fick panik. Sköldpaddorna var väldigt nyfikna. Vi fick simma försiktigt för att inte råka sparka på dem. Åh jag älskar sköldpaddor! De är så relaxed och coola.
 

 
 

ATTACKERAD MED FÅGELBAJS

Efter att ha simmat med de enorma sköldpaddorna gick vi upp och hängde en stund på piren. Det tyckte tydligen inte fåglarna att vi skulle göra. Jag vet inte vad som hände men jag blev så nedbajsad så jag måste ha gjort en fågel väldigt förbannad. Eller inte en fågel, det måste varit en flock fåglar som sköt ned mig med bajs. Från huvudet ned på hela ryggen och hela benen, bajs överallt. Alla runt omkring fick sig i alla fall ett väldigt gott skratt, och jag stod i duschen ett bra tag efter den där incidenten.
 

 
Snorkling med sköldpaddor till El Ñuro Beach: | 80 Soles | 200 SEK* |
*kostnad per person från vår resa 2014
 

Helt täckt av fågelbajs
 
 
 

 
Share

0 thoughts on “Snorkla med gigantiska Galapagos sköldpaddor på El Ñuro Beach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *