Sista av Åre

Tack och bock Åre för denna gång, och även så Sundsvall. På vägen hem packade vi ihop mina 16 kvadratmeter och nu blir det inget mer av den biten. Eller nästan i alla fall, jag kuggade såklart den sista tentan så jag måste upp och skriva om den, jippi! 
 
Hur som helst, trots plusgrader och snöfattiga backar hade vi en toppenvecka. Moster Ami kom och hälsade på, vi gick på sjukt bra spa på Copperhill (tack bästa pappa!) som avslutades med en lika bra middag. Det blev en sväng ute på byn också, alltid lika trevligt i Åre! 
 
Nu har jag packat upp alla mina grejer igen och flyttat in i ett rum här hemma. Jajemän, jag flyttar hem. 25 år gammal. Men det känns faktiskt rätt bra, jag behöver nog ta tillbaka lite hemmatid av det jag missade när jag drog iväg efter gymnasiet. Men resväskan är fortfarande packad. Imorgon bär det av mot Småland för nyårsfirande med världens bästa Jossan! Saknar den bruden oerhört mycket så det här ska bli kul! 
 
 
 
Chips uppskattade julklapparna mest… 
Oscar fixar Creme Brulée. 
Godmorgon
 
Chips tycker inte om att stanna ensam i stugan
 
Middag på Copperhill
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *