En vecka

Halvvägs in på nollningen och en vecka har gått här uppe i norr. Det har gått fort och det är mycket nytt. Studentlivet. Är det verkligen något för mig? Jag som hatar att plugga och läsa böcker. Många tankar far runt i min förvirrade skalle. Men jag trivs i min lilla lägenhet och jag har träffat härliga människor. Som vanligt tar det mig alltid lite extra tid att komma in i ett ”nytt liv” trots att jag har gjort det så många gånger. Och det är ju faktiskt 6½ år sedan jag pluggade sist, så det kanske inte är så konstigt att det känns ovant och jobbigt. Jag får väl bara ge det lite tid antar jag. 
 
Ett dimmigt Sundsvall från Norra berget idag. 
 
En bit av skolan 
Det finns fullt med svamp i skogen. Ut och plocka kantareller!
 
Min lilla lya
 
Share

0 thoughts on “En vecka

  1. Älskade unge, ge inte upp, var glad att träffa nya människor och ny omgivning. Här är mycket dis och ser ut som mjölk i naturen. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *