Sundsvall

Hej nya livet. Nu har jag flyttat upp till Sundsvall och det har varit nollning i två dagar. So far, so good! Det är verkligen en salig blandning på folk här från alla möjliga hörn i hela Sverige. Så det finns många dialekter att ta in!
 
Jag missade första biten av nollningen då jag kom upp i senaste laget, eftersom jag inte ville åka hemifrån. Syrran kom nämligen hem från Kanada i torsdags, efter att ha varit där i nästan ett år och vi trodde aldrig hon skulle komma hem. Vi överraskade våra föräldrar som inte anade någonting och jäklar vilken chock de fick! Jag trodde helt seriöst att mamma skulle få en hjärtattack. Men det var kul verkligen! Tråkigt att jag knappt hann umgås med henne, hoppas verkligen att vi hinner ses innan hon kanske drar tillbaka eller hur hon nu ska göra. 
 
Imorgon är första skoldagen och det blir spännande. Det känns hur konstigt som helst att börja plugga igen, hur fan gjorde man? Hjälp. Av allt jag gjort tidigare känns det här som det läskigaste faktiskt. Men det ska väl gå bra det med! 
 
Mamma blev sååå lycklig! <3
  
Mittuniversitetet är väldigt fint
 
Jag tog en liten promenad i hästhagarna hemma, det blev några knasiga bilder hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

0 thoughts on “Sundsvall

  1. Hej! Vilken underbar blogg du har! nu är de så att jag och min kompis ska åka till australien i 1 och en halv månad och tänkte dra sträckan sydney- cairns! Tror du vi kommer hinna med de mesta ni gjorde, vilka ställen tycker du är prio ett liksom?:)) såg att ni åkt med hop on and off bussar, vilket paket tog ni? Hade vart super snällt om du kunde svara! Ha de bäst 😀

  2. okej, aa två veckor blir nog lite stressigt ;D vi har sagt ca 5 veckor 🙂 har kollat guiden, hur bra som helst ju! kommer hjälpa mig supermycket uder resan 😀
    tack för svaren! var inne på OZ experiece sida, och där finns ju 3 olika deals, vilken tog ni? / nickolina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *