Heja Danmark!

Fotbolls EM är igång och systrarna P är lyckliga över att det är stor fest i deras trädgård Kongens Have hela sommaren. Danska huliganer och röd-vita färger överallt. Vi gillart. Det är väl bäst att sätta sig in i det där med fotboll nu då, inte för att jag någonsin gjort det förr eller vet hur det fungerar men jag kan dricka öl det vet jag i alla fall.

Såhär festar man i Danmark. Man lär känna nattklubbsägare och dricker mängder av sprit på klubbarna runt om staden.
Såhär kan man också festa i Danmark.
Förutom det där med alkohol så är vi ganska inställda på träning just nu. Vi har lyckats skaffa oss gymkort så nu jävlar ska här tränas. Kan brorsan gå ned 8 kilo på en dryg månad borde väl fan jag också kunna det! Du är grym Oscar!
Share

0 thoughts on “Heja Danmark!

  1. Alla är inte tokiga i fotboll, Sverige vann inte fast alla visst trodde det. Har läst dina inlägg och vad du ska bli är ju författare eller något med resor (för det kan du ju nu när du sett nästan hela världen). Ska träffa Isa, Annika och Ami i kväll för att frossa i choklad…. Kramar i mängd

  2. En av mina läsare har gjort en video där hon håller tal på sin skolavslutning om ideal. Kika gärna in och titta =)

  3. Lite nyfiken på vad för undervattenskamera du har använt dig av på din resa i Australien 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *