Jag tror visst att någon har blivit äldre…

…för det var 1 år sedan den här lilla spellivinken fyllde 23 år! GRATTIS JOSSAN, bara ett år kvar till 25!
Ett år sedan beryder också att det redan var ett år sedan vi gjort nästan halva vår resa och befann oss på paradiset Fiji. Det går nog inte att slå den födelsedagen du fick förra året så det jag kan göra är att hjälpa dig väcka lite minnen istället.

”Dagen till ära fyllde en liten söt tjej 23 år. En liten tjej som kallas min vän och heter Josefin. Min vän Josefin är en mycket speciell tjej. Denna tjej fattar tycke om en del saker och när hon väl bestämt sig för att gilla en grej kan hon inte släppa den. Josefin har just nu en dille på ringar, kokosnötter i alla dess former (tvål som nöt som drink som bounty), färgen lila, vattenfall, hjärtan och mycket mer. Med detta menar jag att hon kan stå och titta på en av dessa saker i all oändlighet om det inte är köpbart, annars åker plånboken garanterat upp.


Detta gjorde det mycket enkelt och roligt att hitta en present till Jossan. Det fanns mycket jag kunde komma på att köpa, men när jag såg en hjärtformad lila ring så slog jag ju tre flugor i en smäll. Denna ring var Jossan upp i dagen. Och eftersom Jossan nästintill bokade resan till Fiji endast för att få dricka ur en grön kokosnöt på Robinson Crusoe ön så hade jag ju smidit ut en plan tillsammans med bartendern på ön. (Eftersom hon hade sett en broschyr om ön med en tjej som drack ur en sådan nöt så var det detta som gällde, att det finns gröna kokosnötter överallt i Australien har ingen betydelse.) Vi gick iväg och plockade ned en grön kokosnöt och högg upp toppen, blandade en i-brist-på-annat-pina colada (=kokosmjölken med Fanta) och skrev lite texter på. En sovandes Jossan väcktes på stranden med en kokosnöt i handen! Denna oförväntade handlig fick min lilla vän att få tårar i ögonen och lika så jag. Hon blev paff och överlycklig och på det fick hon sin persongjutna present. Det blev väldigt uppskattat, och hur kan en födelsedag vara bättre än en dag omringad av kristallklart vatten, fötterna masserade av den kritvita sanden på en paradisö omringad av stränder fulla med kokosnötter och korallrev? Det är nog oslagbart.”

Hur underbart hade vi det inte egentligen Jossan, hur kan det redan ha gått så lång tid??
Share

0 thoughts on “Jag tror visst att någon har blivit äldre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *