Palmjackten del 1

Vi var tvugna att ta ut Palmen en sväng idag så att den inte vissnar.

 

Jackten på palmen fortsätter mellan husen då vi hämtade tillbaka Palmen för några dagar sedan och ersatte den med en halvrutten grankvist. Häromkvällen kom Jacob och co (Team Höghuset) för att hämta tillbaka den från oss (Team Huset). Det fick sig en riktig tankeställare när de insåg att palmen var gömd på ett bra ställe och det tog ett bra tag innan de klurade ut var den befann sig. Den ca 2,5 meter långa palmen hade vi gömt i källarluckan under Rasmus säng, och oj vad glada de blev när de äntligen kunde sno tillbaka den. Det de inte riktigt hängde med på var att den ”svagaste länken” i Team Huset vid namn Lars kanske egentligen är den klurigaste av oss alla. Genom att avleda Rasmus med att känna på hur tung palmen var och uppmuntra Ludde med blomsterkransen samtidigt som han i smyg gömde Jacobs skor så hade han ett stort övertag och vips fick palmen ben och rusade ut ur dörren och ner för backen. Team Höghuset reagerade som vanligt i slowmotion och det enda man hör är Ludde säga lite lugnt: Nej fan. Jacob kliade sig bara i huvudet och gick omkring i cirklar och insåg efter en lång stund att någon gömt hans skor för att han inte skulle kunna springa efter. Team Höghuset förlorade stort denna gången. Nu är frågan var Palmen befinner sig just nu?

 

 
 
Fortsättning på palmjackten följer…
Share

0 thoughts on “Palmjackten del 1

  1. Hejsan 🙂 jag hittade till din blogg via en googlesökning på hemsedal och jobb! jag och en vän vill åka dit till höst/vinter och vill jobba i tre fyra månader. Jag jobbar på en resebyrå i Sverige just nu och tänkte söka något inom det men har hört att det är bäst ute i fjällen med boende och löner! har du koll på hur man går tillväga? ska man maila direkt till hotellen? skulle uppskatta svar då jag inte känner någon som har jobbat på något fjällhotell! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *