HemseRockers

Nu har det skapats ytterligare en blogg här i Hemsedal. Jakob och Rasmus, våra bartenders har en del sjuka ideér för sig och nu ska allt fasta på film också. Här kan ni se alla möjliga klipp, så klicka in er där under säsongen så får nu se hur vi har det här på film!

Här om dagen var vi ute ett gäng i backen då det skedde en olycka. Vi körde lite utanför pisten då jag och Per ramlade i en klump och en annan kille kom i världens fart utan chans att veja så han körde rakt in i stackars Olycksfågeln Per. Han fick en rejäl smäll av killens knä i nacken så vi var tvugna att ringa skidpatrullen så Per kunde få åka pulka ned och vidare till sjukhuset. Smällen som kunde gått riktigt illa gick trots allt hyffsat bra. Per klarade sig med en rejäl hjärnskakning och är nu på bättringsvägen.
 
 
Per höll humöret uppe trots att han inte kunde minnas vilken dag det var
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *