Shark Alarm

Häromdagen simmade en haj runt i närheten av Bondi Beach. Alla rusade upp ur vattnet, helikoptrarna dånade överallt i luften och livvakterna ropade ut varningar i högtalare. Ibland glömmer man bort att det faktiskt finns hajar här, det känns så overkligt. Folk simmar långt ut ändå och det ligger surfare i vattnet från morgon till kväll varje dag i veckan – spelar ingen som helst roll om det är fint eller kasst väder. Ingen skada skedd som tur var, och jag som är en badkruka håller mig på land för jag tycker fortfarande havet är för kallt för att bada i. Det går väl an att surfa men i sådana fall med våtdräkt!

Idag träffade jag Sonia, min och Jossans härliga italienska vän som vi jobbade ihop med på Barbera Farm. Det var som om vi sågs igår, hon var sig lik och snart drar hon och Amy iväg med en campervan och reser runt Australien. Gött för dem! Jag träffade dem på Coogee Beach, och för att ta mig dit var jag tvungen att gå längs kusten en bra bit. Jag visste inte riktigt hur långt det var, men efter 1½ timme kom jag fram, men det var en fin promenad och jag behövde nog gå av mig några öl!

Imorgon ska jag jobba och jag kommer jobba varje dag tills jag drar. Jag vill inte. Tänk. På. Pengarna. Fokusering och bita ihop, japp nu kör vi!

Amy, jag, Sonia och deras italienska vän

Share

0 thoughts on “Shark Alarm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *