Önskelista

Det är så mycket jag vill ha just nu inför den kommande vintersäsongen.

  • ny snowboard, en lite längre som passar mer för off-pist
  • nya snowboardboots, mina gamla luktar sura uthyrningsskor haha, och sedan har de tappat allt stöd…
  • nya skidkläder, köpte i och för sig nya i Alpe d’Huez, men har redan tröttnat…
  • ny hjälm, en svart som passar till alla färger
  • ryggskydd, vill inte bryta något denna vintern
  • skidvantar
  • nya kläder i allmänhet!
Kommer väl på en massa mer när jag kommer hem och rotar i min slarvigt packade skidväska och ser vad som egentligen finns där… Jag får väl se till att tjäna ihop lite pengar i Norge och snåla den första månaden och sedan ge mig själv några försenade julklappar, för som det ser ut just nu finns det inga pengar till några sådana där lyxprylar… Hade inte internet på det här jäkla McDonalds varit så segt hade jag kunnat sukta runt på Blue Tomato eller Junkyard.
Share

0 thoughts on “Önskelista

  1. Hej det var en konstigt text är du full eller? vad gör finländaren? Pappa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *