After Ski!

I måndags hade vi grym afterski här på hotellet, och nu kommer vi ha det varje måndag. Jag hade typ väldigt låga förväntningar, men det blev en succé. Massor med folk, mycket försäljning i baren, strålande sol och ett grymt live band! Och dessutom, jag var ledig så jag och Elize festade loss som det ska göras på rikitga after skis! Fullt ös, medvetslös alldeles för tidigt… Tanken var ju att vi skulle vidare ut, och vi tog oss faktiskt ut men sov på baren ungefär.


Elize utanför Icebar


Lilleman var bartender


Bandet

Share

0 thoughts on “After Ski!

  1. Det har gått flera dar sedan Morfar försvann och nu först kan jag tacka dig för dina fina ord. Har nämligen gråtit mycket men vi har hans foto, röda nejlikor och ett ljus framför oss på bordet. Kram från Mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *