Åre

Nu har vi varit i vår underbara Åre stuga i 3 dagar. Igår blev det återigen en sväng till Fjällgår’n som hade After Ski och efter det ville päronen smaka på mina nya "kock"- skills så jag lagade uppskattad middag med drinkar till! Därefter kutade syster yster och jag ner till skidbussen och tog oss in till torget där vi självklart hamnade på Dahlboms. Efter några öl och två påtvingade nyfunna finska vänner drog vi vidare till Bygget där "det hände" denna kvällen. Till en början var det väldigt dött och de få som vistades på stället var (om ens) ynkliga 18 år. Helt plötsligt kände jag mig gammal men så umgicks jag ju också med min nya halvsyster Maria Persson på 20 år från Norge (min syrra Chrisse som går in på mitt leg!) Stället fylldes knökfullt precis innan stängning, och sedan var det dags att ragga taxi för att få lite sömn innan det var dags att komma ut i backen igen!

Idag drog vi till mitt gamla säsongsjobb, nämligen Storlien. Egentligen borde det byta namn till Lill-lien för det var helt tom på folk på självaste sportlovsveckan. Men men, vi fick bra väder och härliga åk i bra pistade backar och det blev även att slå en prat med mina förra arbetskompisar och chefer.


En kväll på Bygget


Härliga Storlien


Vi tog oss en bit bort från systemet för att åka lite off pist!


Brorsan och pappsen tog brädan


Extremt lång kö i Åre


After Ski med ganska mycket öl!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *