Framme!

Nu är jag framme, har packat upp, ätit och allt sånt. Det är hur bra som helst här!

Resan gick bra, jag träffade en kille på färjan som jag snackade med hela vägen till Visby, det var trevligt och lugnade mina nerver! Hur som helst så pendlar han mellan fastlandet och Gotland, så han var van vid färjan, och när det var dags att gå av hängde jag bara med honom som gick i princip när grindarna öppndes, alltså ganska sent. Sedan skulle jag hitta min cykel. Vart fan hade jag ställt den nu igen? Inser att det finns två bildäck och blir stressad, vimsar runt men hittar ingen cykel. Till slut får jag fråga personalen som sedan visar mig till cykeln. Typiskt mig. Däcket var tomt på bilar, bara jag kvar och får inte fast mitt bagage på pakethållaren och känner mig lite panikslagen ifall porten skulle stängas…

Till slut kommer jag ut och följer efter bilströmmen och hamnar i en rondell. Då inser jag att jag inte riktigt hanterar att åka igenom en rondell med cykel. Panik, de jag ska bo hos står och väntar utanför terminalen och måste undra var jag är, och min packning, hur går det för den? Stannar i rondellen för att vänta in bilarna så jag kan köra ut ur den, men ser en skugga på marken som kommer allt närmare mig. Sedan hör jag ett ihärdigt skrikjag blir attackerad av en fiskmås i huvudet! Hjälp, vad ska jag göra, den verkar ha fått något fel i skallen, värmeslag kanske? Bilarna ser händelsen så de stannar och låter mig komma därifrån. Phu!
Framme vid terminalen, så det var bara att leta efter bilen med hjälp av beskrivningen jag fått hur den skulle se ut. En röd bil. EN röd bil?! Här fanns hur många röda bilar som helst. Panik. De hade ingen mobil heller, så jag kunde inte ringa. Aja, måste hämta mitt enorma bagage, går in i terminalen och ser två stora väskor snurra omkring helt själva. Okej, vart är bilen nu då… bäst att börja leta. Sedan kommer en man fram från ingenstans: Är det du som är Emelie?

Paret jag bor hos är hur trevliga som helst, har ett eget litet rum med egen TV, nära till affären, 10 minuter från Österport och 5 minuter från jobbet, det här kommer bli kanon!

Foto: Emelie Persson
Visby från färjan

(Klicka på bilderna)

Mitt rum

Köket

Affären syns från balkongen
Share

0 thoughts on “Framme!

  1. Rummet ser jättefint ut. Skönt att du är framme och att allt är bra.

  2. Vad skönt att det gick bra! Det verkar ju bra, håll dig uppdaterad här nu för det är så himla kul att läsa vad du gör för bus 😛 PUSS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *