The Stockholm Act

 

” The Stockholm Act brings together people from art, science, politics and business for a week-long festival that explores the steps we can take to build a sustainable world ”

 

I somras hade vi äran att tillsammans med Refo vara på plats under The Stockholm Act. Det var jättekul att få vara en del av detta event då det definitivt är något vi vill stå bakom. Det kändes otroligt häftigt att vårt lilla projekt står med på samma hemsida som bland annat klimatforskaren Johan Rockström. Så att få stå där och berätta om vår vision var riktigt kul. Förhoppningsvis inspirerade vi någon till att fundera över hur deras vardag påverkar miljön utan att sluta följa sina drömmar!

Stort tack till Liselotte på Refo som gjorde detta möjligt!

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *