Armadaveckan

I ett tidigare inlägg skrev jag om hur jag blir påverkad av sociala medier och att jag just nu känner mig lite i en svacka på grund av det. Men det finns ju verkligen mycket gott som kommer av sociala medier.

 

Armadaveckan till exempel.

 

Inte kände vi någon i det gänget men tack vare Facebook nästlade vi oss in i deras semestervecka.

 

Ett stort kompisgäng som hyr båtar en vecka varje år tog emot oss med öppna armar. Det blev en äventyrsfull och händelserik vecka! Blåsigt var det återigen – den här sommaren har ju varit helt sinnesjukt blåsig?!

 

Det blev också en lärorik vecka. Att hyra båt kan verkligen vara som att köpa grisen i säcken. Nu i efterhand var det ganska många komiska händelser – men i skarpt läge var det inte riktigt lika kul kanske. Ni är krigare i alla fall, om ni läser detta! En motor droppade i ute på havet – motorfästet var ruttet så skruvarna gick rätt igenom och motorn ligger nu nere på havets botten. Det var mer eller mindre grund-”känningar” för vissa vid några tillfällen och motorer som inte ville fungera. Tog två skärmdumpar på konversationen som pågick under något tillfälle, jag skrattar varje gång jag ser dem! Allt gick ju bra tillslut, vi alla har fått lära oss massor av alla händelser.

 

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *