Personalfest

Efter en häktisk sommar på Jungfrusund var vi i personalen mer än taggade på att få festa tillsammans. Det ställdes till med ett speedcats-race vilket var så sjuuukt jäkla kul och adrenalinframkallande. Speedcats är alltså som gokart fast på vatten och det går riktigt jäkla fort. Och tungt var det i svängarna, blev helt klen i armarna efter att ha kört en massa varv. Den andra personens uppgift i båten var att burka i svängarna så att inte båten skulle välta. Jag och Kasia var ett grymt team men vi nådde inte tillräckligt långt, det blodigt allvaret stod mellan köksmästarna. Det var verkligen kul, fan jag ville köra mer! 
 
Sen blev det kräftskiva som spårade ganska fort då det var fri bar och snaps var tredje minut, typ. Men galet skoj! Har inte varit den piggaste på jobbet idag dock men jag överlevde ju även denna gång. 
 
Tack för den här sommaren Jungfrusund!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *